top of page

Jesper Ohmsen har gennem flere år arbejdet med personlig udvikling. Han er uddannet meditations- og mindfulnessinstruktør hos Henning Daverne.

Han underviser i virksomheder og har stået for kursusforløb og workshops hos bl.a. Landsforeningen mod Spiseforstyrrelser og Selvskade (LMS), Springbræt - Dansk Råstof og ADHD-foreningen i København.

REFERENCER

 

"Jeg har de seneste år deltaget i nogle stykker Mindfulness kurser. Men blive ret meget klogere på, hvad det egentlig går ud på, lod vente på sig.

Men endelig... Jespers undervisning og vejledning i Mindfulness åbner portene for mig.

Hans enkle og velunderbyggede instruktioner og øvelser, leder mig nu meget bedre på vej til at erfare "her og nu" oplevelser undervejs i mine dage ... i mere accept, i mere glæde og taknemmelighed ... faktisk leve mit liv med mere lethed."

- Lars Gomard

 

"At starte til meditation og mindfulness har været den bedste beslutning, jeg længe har taget. Jesper instruerer på en rolig og kompetent måde. Man føler sig simpelthen i gode hænder.

Han er god til at skabe en tryg og afslappet stemning. Går altid glad hjem fra hans undervisning."

- Tina Frederiksen, journalist.

 

"Jeg har i Landsforeningen Mod Spiseforstyrrelser været så heldig at kunne deltage i et mindfulness- og meditationsforløb udarbejdet og gennemført at Jesper. Forløbet var yderst givende og inspirerende, og Jesper formåede at skabe et trygt og rart miljø, hvor vi under hans kyndige vejledning lærte, hvad mindfulness og meditation gør og kan, og hvordan det i praksis udføres. Mindfulness og meditation er efterfølgende blevet en fast del af mit liv, da det virker afstressende og giver mig indre ro."

- Sara Cathrine Jørgensen. 

Mobil

22939340

Follow me

  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle

© 2018 by Jesper Ohmsen

bottom of page